Whatsapp
#

Hemşireler Günü Buton Yaka Rozeti

HEMROZET15

Yeni ürün

9,90 TLVergi Hariç

1000 Ad üzeri fiyat alınız

- +

Ürün için minimum satın alma sipariş miktarı 5

 
Ürün Detayları

Hemşireler Günü Buton Yaka Rozeti

Hemşireler Günü Buton Yaka Rozeti özel günlerde hemşireleri onurlandırmak ve minnettarlığımızı göstermek için mükemmel bir seçenektir. Bu zarif rozet, 12 Mayıs Hemşireler Günü'nde hemşirelerimizin ne kadar değerli olduklarını vurgulamak için tasarlanmıştır.

Bu özel rozet, kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve uzun ömürlü kullanım için dayanıklıdır. Zarif tasarımıyla her kıyafete uyum sağlayacak şekilde üretilmiştir. Rozetin üzerinde yer alan "Hemşireler Günü" yazısı, anlamını net bir şekilde yansıtırken, çarpıcı detaylarıyla dikkat çekicidir.

Hemşirelerimize duyduğumuz saygı ve sevgiyi ifade etmenin en güzel yollarından biri olan bu rozet, onların mesleklerindeki özverili çalışmalarını takdir etmek için harika bir hediye seçeneğidir. Hemşireler Günü'nde onlara verilebilecek en anlamlı armağanlardan biri olacaktır.

Hemşireler Günü Buton Yaka Rozeti    sadece hemşireleri değil, aynı zamanda tüm sağlık çalışanlarını da temsil eden özel bir simgedir. Bu rozet ile hemşirelere olan minnettarlığımızı ve saygımızı göstermek artık çok daha kolay!

Özel günlerde anlam dolu hediye seçenekleri arayanlar için Hemşireler Günü Buton Yaka Rozeti   kesinlikle doğru tercih olacaktır. Şimdi bu özel rozeti satın alarak hemşirelerimizi mutlu etmeye bir adım daha yaklaşabilirsiniz!

Bir Yorum Yaz

Hemşireler Günü Buton Yaka Rozeti

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu